Vreau bicicleta de om normal. E atat de greu...?

Bun, haideti sa va explic ce e cu titlul de Cancan. M-am hotarat ca vreau bicicleta. Nu vreau ceva pretentios. Doar o bicicleta de munte care sa nu se desmembreze dupa primii 100km. Am vazut niste exemplare decente la preturi decente prin hipermarket-uri.

Va rog sa nu sariti pe mine ca alea sunt niste imitatii ieftine si ca arunc banii. Nu o sa ma convingeti sa dau 2000 de lei pe o bicicleta cu care nu am sa fac niciodata lucrurile pentru care a fost proiectata. Nu vreau BMW-ul bicicletelor, ci mai degraba echivalentul unui Logan.

Vreau o bicicleta care sa coste intre 350 si 500 de lei, fara suspensii si fara mari pretentii. Doar un cadru cat de cat solid si niste roti cu cauciucuri ceva mai mari decat cele de asfalt.

In schimb, am gasit pe internet numai magazine care vand biciclete de la 3000-4000 de RON. Asta in cazurile feircite. Am vazut preturi de 11200 si peste. Unul a fost de-a dreptul hilar. Avea biciclete SH. Una la 1700 de lei si una la 3400 de lei. La mana a doua? De banii astia imi iau un Oltcit ingrijit.

Chiar nu mai pedaleaza nimeni de placere? Toti cautam sa batem recorduri? Toti avem nevoie de minuni ale tehnologiei care sa reziste acolo unde organismul nostru urbanizat ne-ar trada cu siguranta?

Si atunci de ce mai pierd vremea pe net? De ce nu ma duc la hipermaket sa-mi cumpar bicicleta? Pai e simplu. Bugetul meu e redus, foarte redus. Asa ca mi-ar fi placut sa gasesc un magazin care sa lucreze cu Card Avantaj ca sa impart costul pe mai mult timp.

Ba mai mult, daca as gasi asa ceva, as fi dispus sa merg pana la 600-700 de lei pentru a lua un produs de calitate mai buna.

Si inca ceva. Sunt din Buzau asa ca as fi vrut sa pot sa comand online, ca sa nu trebuiasca sa car bicileta pe tren de la Bucuresti.

Asa ca daca stiti vreun magazin online care cauta clienti sanatosi la cap, prin preturi dencente va rog sa dati de stire.

Un concurs fain, poate va intereseaza

Voiam sa va dau de veste ca blogul lui Costachel gazduieste un concurs cu un premiu pe masura retetelor savuroase pe care le puteti gasi pe acolo.

Puteti castiga un gratar SINGER® BBQ037 EN despre care nu stiu sa va spun mare lucru, dar daca lui ii place trebuie sa fie ceva tare fain.

Asa ca aruncati un ochi pe concurs, vedeti daca va place si poate va alegeti cu o unealta minunata.

Reclama SEO - Gustul puternic si amarui

Ma uitam la TV zilele trecute si am vazut "celebra" reclama la Neumarkt. Cea cu "Gustul puternic si amarui" care se pare ca s-a transformat intre timp in campanie, ca am vazut ca are si follow-up.

Initial m-a distrat, dupa care m-a plictisit si mi s-a parut cam enervanta. Dar un lucru ramane cert. Campania a fost gandita cu un scop clar. Sa creeze un fel de viral...

Unora le va placea reclama, altii o vor considera enervanta si stupida, dar si unii si altii vor stii exact despre ce e vorba cand aud sintagma "Gustul puternic si amarui".

Ba mai mult, cred ca va ajunge cumva si in vocabularul adolescentilor, asa cum s-a intamplat cu "Nu stiuu" sau "Ori suntem golani ori nu mai suntem".

Ramane de vazut unde va duce campania asta, dar cert e ca daca judeam numai dupa criterii de "Cat de bine si-a atins scopul?" este una foarte reusita.

Taxi feat CRBL - Citez din Tupac

Trupa Taxi "loveste" din nou. De data aceasta cu o melodie si un videoclip in stilul umoristic atat de specific lor. In seara asta am gasit si eu videoclipul, asa ca il postez aici sa va bucurati si voi.



Videoclipul l-am gasit aici.