Vreau bicicleta de om normal. E atat de greu...?

Bun, haideti sa va explic ce e cu titlul de Cancan. M-am hotarat ca vreau bicicleta. Nu vreau ceva pretentios. Doar o bicicleta de munte care sa nu se desmembreze dupa primii 100km. Am vazut niste exemplare decente la preturi decente prin hipermarket-uri.

Va rog sa nu sariti pe mine ca alea sunt niste imitatii ieftine si ca arunc banii. Nu o sa ma convingeti sa dau 2000 de lei pe o bicicleta cu care nu am sa fac niciodata lucrurile pentru care a fost proiectata. Nu vreau BMW-ul bicicletelor, ci mai degraba echivalentul unui Logan.

Vreau o bicicleta care sa coste intre 350 si 500 de lei, fara suspensii si fara mari pretentii. Doar un cadru cat de cat solid si niste roti cu cauciucuri ceva mai mari decat cele de asfalt.

In schimb, am gasit pe internet numai magazine care vand biciclete de la 3000-4000 de RON. Asta in cazurile feircite. Am vazut preturi de 11200 si peste. Unul a fost de-a dreptul hilar. Avea biciclete SH. Una la 1700 de lei si una la 3400 de lei. La mana a doua? De banii astia imi iau un Oltcit ingrijit.

Chiar nu mai pedaleaza nimeni de placere? Toti cautam sa batem recorduri? Toti avem nevoie de minuni ale tehnologiei care sa reziste acolo unde organismul nostru urbanizat ne-ar trada cu siguranta?

Si atunci de ce mai pierd vremea pe net? De ce nu ma duc la hipermaket sa-mi cumpar bicicleta? Pai e simplu. Bugetul meu e redus, foarte redus. Asa ca mi-ar fi placut sa gasesc un magazin care sa lucreze cu Card Avantaj ca sa impart costul pe mai mult timp.

Ba mai mult, daca as gasi asa ceva, as fi dispus sa merg pana la 600-700 de lei pentru a lua un produs de calitate mai buna.

Si inca ceva. Sunt din Buzau asa ca as fi vrut sa pot sa comand online, ca sa nu trebuiasca sa car bicileta pe tren de la Bucuresti.

Asa ca daca stiti vreun magazin online care cauta clienti sanatosi la cap, prin preturi dencente va rog sa dati de stire.